Visualització de contingut web

Escola de Prevenció. Vídeos NAPO

"Napo és una idea original d'un xicotet grup de professionals de la comunicació del sector de la SST l'objectiu de la qual era crear productes informatius d'alta qualitat que pogueren traspassar les fronteres nacionals i arribar a les diferents cultures i idiomes, per a abordar les necessitats pràctiques de les persones en el treball. Les pel·lícules no pretenen tractar els temes en profunditat, ni tampoc haurien de considerar-se pel·lícules didàctiques o formatives. Napo i els seus amics tenen la missió d'introduir a l'espectador en el tema de la salut i la seguretat en el treball, amb la seua simpatia i les seues divertides historietes, des d'una perspectiva humoristica i desenfadada. En «Safety with a smile» (Seguretat amb somriures) Napo pretén aconseguir que els llocs de treball siguen més segurs, més saludables i millors. Cada pel·lícula està coproduïda per diverses institucions europees." (en La historia de Napo)

Videos - Napo en aligera la carga

napo-008-lighten-the-load.jpg

Napo en aligera la carga: La pel·lícula recolza un enfocament de gestió integrat per a tractar les lesions muscul-esquelétiques, i la necessitat abordar el tema de «tota la càrrega recau en el cos», que comprén tot l'estrés i les tensions, els factors mediambientals, com a condicions de treball en un ambient fred, el ritme de treball i la càrrega que es mou.

Videos - Napo y la limpieza a fondo

napo-005-clean-sweep.jpg

Napo y la limpieza a fondo: En esta pel·lícula es mostren els riscos de salut i seguretat que corren els treballadors del sector de la contractació i la neteja, entre els que es troben els esvarons i els entropessons, les caigudes, la manipulació de càrregues i el treball en solitari.

Videos - Napo y la seguridad en la obra

napo-004-safe-on-site.jpg

Napo y la seguridad en la obra: Napo treballa en una obra de construcció i en la pel·lícula es mostren alguns dels perills i riscos més habituals. Es tracta de conscienciar sobre els riscos més freqüents en les obres i de donar oportunitat de reflexionar sobre les mesures preventives adaptades a cada situació.

Videos - No es cosa de risa

napo-018-no-laughing-matter.jpg

No es cosa de risa: Esvarons i entropessons no són "cosa de rialla" ens diu Napo en esta pel·lícula que se centra és esta causa de sinistralitat en el treball. Escalons, sòls mullats, mala senyalització, il·luminació deficient, escassa atenció... són alguns dels factors relacionats amb això.: .

Videos - Peligro productos químicos

napo-012-danger-chemicals.jpg

Péligro Productos químicos¡: Napo participa en una sèrie d'escenes breus en què apareix treballant amb productes químics, entre els que hi ha productes irritants, inflamables, corrosius, tòxics o perillosos per al medi ambient. Cada escena va seguida d'una breu seqüència que mostra com previndre accidents per mitjà de pràctiques de treball segures. Esta pel·lícula és apropiada per a tots els sectors industrials i activitats laborals. L'objectiu és atraure l'atenció sobre la importància d'etiquetar els productes químics.

Videos - Proteja su piel

napo-013-protect-your-skin5.jpg

Proteja su  piel: Esta pel·lícula pretén conscienciar sobre els perills d'exposar la pell a substàncies perilloses (i a vegades, no tan perilloses), així com les situacions en què es produïx exposició, i sobre el que pot fer-se per a evitar riscos, protegir la pell i evitar el dany.

Videos - Trabajando juntos

napo-017-working-together1.jpg

Trabajando juntos: Treballant junts aborda els temes de la cultura i el comportament, que permeten un treball conjunt dels directius i treballadors cap a l'objectiu d'un lloc de treball segur i saludable.

Mostrant 21 - 27 de 27 resultats
Articles per pàgina 20
de 2

Para  conocer mas sobre NAPO, pulse AQUI