Visualització de contingut web

Altres recursos

 

 

     Campanya Fes-te visible!

La campanya Fes-te visible! és un projecte destinat a millorar la seguretat del motorista de repartiment a domicili.
 
En els últims anys els negocis que tenen relació amb el menjar estan en auge i l'enorme desenvolupament d'internet contribueix a això: demanar menjar a domicili, reservar restaurants a través d'aplicacions, etc., són activitats cada vegada més habituals en la nostra societat.
 
L'activitat de serveis de menjars i begudes presenta una elevada sinistralitat durant la jornada de treball, ocupant el tercer lloc en índex d'incidència.
 
L'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar a la feina (INSSBT) ha decidit prioritzar a aquest col·lectiu i dissenyar una campanya específica per als motoristes. Així neix la Campanya Fes-te visible !.
 
El Projecte SIDIN (Sistema de Divulgació d'Informació i Sensibilització) neix de la necessitat de posar en comunicació l'àmbit on es genera el coneixement en prevenció de riscos laborals i el lloc on s'aplica.
 
Per aquest motiu el INSSBT i l'INVASSAT (Institut Valencià de Seguretat i Salut en el treball), s'han posat en contacte, per executar la campanya pilot "FES-TE VISIBLE", a la Comunitat Valenciana.
 
Campanya pilot que s'ha dut a terme durant el segon semestre de 2017 i els resultats s'han plasmat en l'Informe de l'INVASSAT sobre la campanya pilot FES-TE VISIBLE del projecte SIDIN.
 

 

Material de la campanya
 
 
 
Difusió de la campanya:
 
 
 
Sol·licitud de materials:
 
  • Cartell d'angles morts
  • Pack. "FES-TE VISIBLE!". * (El pack inclou: kit d'adhesius retro-reflectants per al casc, imants explicatius dels angles morts de diferents vehicles i fullet informatiu de la campanya) * Reservat a empreses. Màxim 5 unitats per sol·licitud. Disponible fins a esgotar existències.