NOVETATS

Manual pràctic per a l'avaluació del risc biològic en activitats laborals diverses. Biogaval-NEO 2018

  Ja es troba disponible la publicació Manual pràctic per a l'avaluació del risc biològic en activitats laborals diverses. Biogaval-NEO 2018

 
Consulta la nostra secció de publicacions

Boletín legislación L18-12

Ja es troba disponible el Butlletí de novetats legislatives de desembre de 2018, on podeu trobar tota l'actualitat normativa en prevenció de riscos laborals publicada al llarg del mes de novembre.

 
Consulta la nostra secció de publicacions

FICHA FIA 18_2018

 Ja es troba disponible l'última Fitxa d'Investigació d'Accidents relativa  Accident mortal per bolcada de carretó elevador amb posterior atrapament del treballador per l'estructura de la máquina.

Més informació sobre Fitxes d'Investigació d'Accidentes açí

Informes de sinistralitat de la CV Oct2017-Sep2018

Boletín legislación L2018-11

Ja es troba disponible el Butlletí de novetats legislatives de novembre de 2018, on podeu trobar tota l'actualitat normativa en prevenció de riscos laborals publicada al llarg del mes d'octubre.

Consulta la nostra secció de publicacions

 
 
 

FIA Nº 17-2018 Accidente leve por amputación del dedo índice y la falange distal del dedo pulgar de la mano izquierda con prensa de estampación en frío.

  Ja es troba disponible l'ultima Fitxa d'Investigació d'Accidents referent a Accident lleu per amputació del dit índex i la falange del dit polze de la mà esquerra amb premsa d'estampació en fred.

Méss informació sobre Fitxes d'Investigació d'Accidents açí

Informes de Sinistralitat set2017-ago2018

Butlletí Documentació Tècnica DT201809

Ja es troba disponible el Butlletí de Documentació Tècnica de setembre de 2018, on podeu trobar totes les novetats en Documentació Tècnica

Consulta la nostra secció de publicacions

Acta de la Comisión de Valoración para la provisión de un puesto de enfermero/a del trabajo en Invassat Alicante

Acta de la Comissió de Valoració de la convocatòria per a la provisió d'un lloc de infermer / a del treball en el Centre Territorial de Seguretat i Salut en el Treball d'Alacant (INVASSAT), per mitjà del nomenament de personal funcionari interí d'urgència pel procediment abreviat previst en l'art. 8 de l'ordre de 17 de gener de 2006, sobre regulació de borses de treball temporal.

Butlletí legislació L18-10

Ja es troba disponible el Butlletí de novetats legislatives d'octubre de 2018, on podeu trobar tota l'actualitat normativa en prevenció de riscos laborals publicada al llarg del mes de setembre.

Consulta la nostra secció de publicacions

Mostrant 11 - 20 de 192 resultats
Articles per pàgina 10
de 20