Memòria prevencionista

Visualització de contingut web

Premis al Conoxeiment en PRL

Acte de lliurament dels Guardons als millors treballs Fi de Màster en PRL de la Comunitat Valenciana 2016
 
Els guardons que acrediten els millors treballs fi de màster en PRL de la Comunitat Valenciana presentats davant l'INVASSAT, estan promoguts dins de l'encomana de la promoció de la seguretat i salut en el treball i en el conjunt de la societat valenciana que l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball té encomanat sobre la base de la Llei 2/2004 d'aquest Institut que està configurat en òrgan cientificotècnic en matèria de PRL.
 

L'administració del Consell i els agents econòmics i socials han apostat per potenciar les millores de les condicions de treball en matèria de seguretat i salut laboral en les nostres empreses i organitzacions. La promoció de la seguretat i salut en els llocs de treball requereix l'adopció de mesures d'acció positiva, eficaces i executives, dirigides a prevenir riscos laborals. Amb aquesta acció l'INVASSAT pretén reconèixer l'alt nivell de qualitat dels millors treballs fi de màster en PRL que s'han presentat, promovent la seua difusió i premiant als seus autors a través d'un reconeixement públic, mitjançant el lliurament dels Guardons. 

El lliurament de premis ha estat a càrrec de la Il·lma. Sra. Cristina Moreno Fernández, Directora General de Treball i Benestar Laboral i directora de l'INVASSAT.
 
A l'acte han acudit el Conseller d'Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, i el Secretari Autonòmic d'Ocupació i Director General del SERVEF, Enric Nodededéu.
 
Els treballs premiats han sigut:
 
  • Avions no tripulats i la seua aplicació en matèria de seguretat i salut en el treball, d'Óscar Diaz Cantos
  • Anàlisi comparativa de la càrrega física de la comare, segons les possibles posicions de la gestant durant el part, de Mª. Cristina Vicente Para
  • Disseny de full de càlcul per a la simulació i avaluació dels principals paràmetres preventius per exposició a vibracions (VMB i VCC) segons RD 1311/2005, de Cristina Ávila Freire.
  • Prevenció de riscos laborals en la Policia Local: qüestions controvertides, de José Francisco Soto Campillo
 

Lliurament de guardons als treballs premiats.

L'acte tindrà llocr hui 8 de novembre a les 13 hores  en el saló d'actes de la Conselleria d'Economía Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, C/ Navarro Reverter, 2 (València).

Llig en la resolució la relació de treballs proposats.

RESOLUCIÓ de 28 d'octubre del president de l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT), per la qual es reconeixen els millors treballs fi de Màster en Prevenció de Riscos Laborals de la Comunitat Valenciana, denominats Premis al Coneixement en Prevenció de Riscos Laborals.

Composició del jurat i data de lliurament dels premis

  S'anuncia que el lliurament dels reconeixements als millors Treballs Fi de Màster en Prevenció de Riscos Laborals convocats per Resolució de 5 de maig de 2016 la Presidència de l'INVASSAT, es realitzarà el dimarts 8 de novembre d'enguany, al Saló de actes de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball situat en el Carrer Navarro Reverter nº2 de València a les 13: 00h.

El Jurat que proposa al President del INVASSAT l'atorgament d'els Guardons està compost per:

- Dª María Luisa Baena Martínez per part de UGT-PV

- Dª Consuelo Jarabo Latorre per part de CC.OO-PV

- D. Eusebio F. Ortiz Font per part de ITSS-CV

- Dª Isabel Meseguer Lloret per part de CIERVAL

- D. Arturo Cerveró Duato per part de CIERVAL, en el seu nom participa Dª Isabel Meseguer Lloret"

- Dª Cristina Moreno Fernández com a Directora de l'INVASSAT, en el seu nom participa D. Fernándo Saez Ramos

- D. fernando Saez Ramos com a Subdirector del INVASSAT, en el seu nom participa D. Esteban Santamaría Coria

- D. Juan Carlos Castellanos Alba com a Secretari