Memòria prevencionista

Campanya valenciana de seguretat i salut en el treball

Campanya #CulturaPreventiva

 

 

El Consell ha posat en marxa per primera vegada una campanya per conscienciar tota la societat sobre la importància de prevenció de riscos i la #culturapreventiva. El conseller d'Economia Sostenible, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha presentat la campanya junt la directora general de Treball, Cristina Moreno.
 
Climent ha explicat que l'objectiu d'aquesta campanya és "conscienciar a tota la ciutadania que és una responsabilitat de tots el tema dels riscos laborals". "Com diu la campanya, aprendre a prevenir és aprendre a viure i en funció del que com visquem podem evitar els riscos", ha destacat el conseller, que ha assenyalat que l'objectiu del Consell "no és només prevenir riscos, sinó treballar per el benestar dels treballadors ".
 
La directora general de Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, ha posat èmfasi que és la primera vegada que, des de la Generalitat, es posa en marxa una campanya en un tema tan sensible com els riscos laborals. Moreno ha recalcat que cal inculcar des de la infància i en la llar la #CulturaPreventiva.
 

 

 
 

 

 

#CulturaPreventiva